Fra Mulebanen til Wembley

Hvordan blir drømmer til virkelige opplevelser? Du er selv den viktigste bidragsyteren til at du når dine mål og drømmer. Å sette seg høye mål som fotballspiller medfører en rekke konsekvenser. Fotball er verdens største idrett og nesten alle barn bærer på de samme drømmene; å spille i de beste klubbene og i de største ligaene. Hva skal til for at du blir en av de få som faktisk får leve ut drømmen?

I dette foredraget forteller Christian Kalvenes om hvilke valg han har tatt i løpet av karrieren og hvilke konsekvenser målene medførte i barne- og ungdomsårene og i voksen alder. Han forteller videre om hvordan han med sterk indre motivasjon har drevet seg selv fremover med fokus på egen utvikling og med målene som ledestjerner. Foredraget begynner der drømmene ble skapt, på Vareggs hjemmebane Mulebanen. Deretter følger vi karrierens opp og nedturer helt frem til play-off finalen om opprykk til Premier League foran 80.000 tilskuere på Wembley stadion.

Dette er et foredrag som passer perfekt for unge målbevisste fotballspillere, ivrige fotballtrenere og foreldre. Men også for bedrifter som vil ha innblikk i hvordan eierskap til egen utvikling og egne prestasjoner kan ta deg gjennom opp- og nedturer på jakt mot det store målet.

Foredraget tar 45 – 90 min avhengig av hvor mange gode og interessante spørsmål og diskusjoner som kommer underveis.

 

Kontakt

Hvis dette virker interessant kan du sende en mail til christian.kalvenes@kjuagutten.no